2016. április 3., vasárnap

Kipróbálnád a termékeket?

Ha már olvasod egy ideje írásaim és tetszenek a termékek, amelyekről írok, akkor olvasd el ezt a bejegyzést !

Ezen az oldalon láthatod az összes terméket, a kávékat-teákat, az étrend-kiegészítőket ill. a kozmetikai termékeket is. Ugyanitt találhatsz róluk egy rövid leírást, ill. a kép alatti Összetevők szóra kattintva elolvashatod, miből áll a termék, és hogyan kell elkészíteni/használni.


Ezeken felül ha bármelyik termékről bővebb információra lenne szükséged, akkor nagyon szívesen segítek és válaszolok. Itt megtalálhatod az összes elérhetőségemet, emailben, telefonon vagy a Facebook oldalon küldött üzenettel is kapcsolatba léphetsz velem.

A termékek weboldalán két különböző árat találsz. Egy Fogyasztói árat, és egy annál 20-25%-kal olcsóbb Törzsvásárlói árat. A Törzsvásárlói ár eléréséhez regisztrálni szükséges a weboldalon, ennek egyszeri díja mindössze 5.000 Ft, és onnantól kezdve az összes terméket az olcsóbb áron kapod meg. Létezik azonban egy népszerűbb regisztrációs lehetőség is, amelyről ezután fogok még írni, de ha már most érdekel, keress meg lenti elérhetőségeim egyikén.

Én azt javaslom, hogy először próbáld ki a termékeket, kóstold meg a kávékat, és csak akkor válj törzsvásárlóvá, amikor már megtapasztaltad őket és ízlenek, tetszenek. Próba- illetve mintacsomagot több termékből is találhatsz a termékek oldalán.

Kávékból 3 féle próbacsomag (Try Pack) létezik, ezek a következőek és ezeket a kávéfajtákat tartalmazzák:
  • DXN Try Pack (5 db-os csomag) : 1 db krémes kávé, 1 db fekete kávé, 1  db 3 az 1-ben kávé, 1 db filteres kávé és 1 db kakaó;
  • DXN Coffee Try Pack (6 db-os csomag): 1 db krémes kávé, 1 db fekete kávé, 1  db 3 az 1-ben kávé, 1 db maca poros kávé, 1 db ginzeng- és maca poros kávé és 1 db mokka.
  • Extra Coffee Try Pack (5 db-os csomag): 1 db krémes kávé, 1 db fekete kávé, 1  db 3 az 1-ben kávé, 1 db capuccino és 1 db mokka.

Létezik egy egészséges reggelit és italokat tartalmazó próbacsomag is, ez a következőket tartalmazza:
  • Good Morning DXN Try Pack: 2 tasak Nutrizhi (szója- és malátaital) , 2 tasak Spirulina Cereal (gabonás és spirulinás reggeli) és 1 csomag kakaó.

Az étrend-kiegészítők körében nincsenek próbacsomagok, hiszen 1-2 adag spirulina vagy ganoderma kapszula elfogyasztása utána még nem várhatók eredmények, ehhez minimum egy 3 hetes időszakot kell figyelembe venni. Mi, akik már jó ideje ismerjük és használjuk a termékeket, mi a legnagyobb kiszerelésű dobozokat szoktuk megrendelni, de minden termékből elérhető, kedvezőbb áron, egy kisebb kiszerelésű doboz is.
Ganoderma (RG és GL) kapszulákból például 30 darabos kiszerelést is lehet rendelni, Spirulina tablettából a 120 darabos doboz a legkisebb.

A kozmetikumok között egyfajta próbacsomag rendelhető, ez pedig a DXN Toiletries Travel Kit, amely egy kis tubus fogkrémet, egy kis flakon sampont és egy kis flakon tusfürdőt tartalmaz.

Ha kipróbáltad a termékeket és úgy döntöttél, hogy szeretnél törzsvásárlóvá válni, akkor mielőtt beregisztrálnál a rendszerbe, keress meg, ill. olvasd el a következő bejegyzésemet is. A következőkben ugyanis arról fogok írni, hogy miről szól maga az üzlet, és milyen lehetőségeid vannak akkor, ha nem csak a termékek érdekelnek, de az üzleti lehetőségben is látsz fantáziád.

Addig is, jó nézelődést, olvasgatást és termékpróbálgatást kívánok!
Ha bármiben segíthetek, keress meg a lenti elérhetőségeimen!

Fazekas Alexandra
Telefon: +36 30 516 0541
Üzenetküldés a weboldalon keresztül: http://fitokucko.dxn.hu/kapcsolat
Üzenetküldés a Facebook oldalon keresztül: https://www.facebook.com/Fitokucko




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése