2016. szeptember 21., szerda

Nem várt tapasztalatok egy fogkrémmel




  Mi mindenre jó egy fogkrém? Hát fogat mosni vele, nem?

Igen, az elsődleges funkciója a fogak ápolása. Nem is akármilyen módon. A DXN Ganozhi fogkrém nem tartalmaz fluoridot, szacharint és színezőanyagot, viszont tartalmaz egy kiváló minőségű Ganoderma-kivonatot, emellett mentolt és borsmenta olajat.  Hogy jó-e vagy sem fluorid-mentes fogkrémet használni, arról itt írtam korábban:
http://fitokucko.blogspot.hu/2015/10/fluoriddal-vagy-mentesen.html

Tehát egy fogkrém alapvető funkciója, aminek a Ganozhi eleget is tesz, hogy hatékonyan tisztítja a fogakat, és használata után kellemes íz marad a szánkban. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek.



Ebben eddig még semmi különleges nincs. A ganodermás fogkrémtől az egészséges fogak egészségesek maradnak, a szép fogak továbbra is szépek lesznek. Ezt több fogkrém is tudja.

Mit tud még akkor?
De vajon van olyan fogkrém, amely képes egy csúnya fogínysorvadást visszafordítani? Ügyfelem tapasztalata szerint ez olyan! A korábbi tünetei: állandó fogínyvérzés, kellemetlen fájdalom fogmosás esetén, csúnya, rossz állapotban lévő fogak. Nagyon nehezen lehetett rávenni, hogy tegyen valamit a végleges rothadás ellen. Végül gondoskodó barátnője és egy jó barátja együtt győzték meg, próbálja ki a Ganozhi fogkrémet. Egy hete használta, amikor a következőket vette észre: már nem vérzik annyira az ínye, már nem fáj annyira a fogmosás, és mintha kezdene szépülni a fogsora. Ő is és a barátnő is le voltak döbbenve, hogy egy gomba ilyenre képes.

A ganoderma gyógygomba pozitív hatásairól már korábban is írtam többször is, például itt: http://fitokucko.blogspot.hu/2015/07/a-ganoderma-gyogygombarol.html

Eddig azonban úgy beszéltünk a ganodermáról, minthogyha az abból készült termékeket kizárólag belsőleg lehetne alkalmazni. Pedig nagyon fontos, hogy egy gyógynövény sokkal jobban hat külsőleg, mint belsőleg, mivel bőrön át sokkal gyorsabban felszívódik, mint az emésztőrendszeren keresztül. Ezért lehetséges az, hogy amíg egy ganoderma kapszula hatását leghamarabb 3 hét után szokták érezni, addig a fogkrémét és a többi kozmetikumét már jóval korábban, akár pár nap után lehet érezni!

Elkezdtem kísérletezni
Ezt a tényt alapul véve aztán én is kreatívkodtam kicsit itthon. Pici lányomat (14 hós) egyik éjszaka nagyon csúnyán megcsipkedték a szúnyogok a kézfején és az ujján. Első reakcióként a jó öreg Fenistilt kentem rá, de az a csípést nem mulasztotta el, csak a kellemetlen érzést (viszketést). Amikor másnap láttam, hogy ugyanolyan csúnya a keze, ha nem csúnyább, mint előző nap, elővettem este a fogkrémet és picit bekentem vele a kezét éjszakára. Szerencsére hamarabb megszáradt a bőrén, mint ahogy el tudta volna kenni a krémet. Másnap reggelre a csípések pirossága és duzzanata teljesen eltűnt. Pár pici sötét pötty maradt a helyükön, a szúrás helye. Ég és föld a különbség! Máskor egy percig sem gondolkodom, hogy csípés, égés, kiütés esetén mit kenjek a bőrömre.

Próbáld ki te is a Ganozhi fluorid-mentes fogkrémet, és számolj be te is pozitív tapasztalataidról!


Próbáld ki mellé egészséges, ganodermás kávéinkat is:
Ha érdekel egy üzlet is, ahol ilyen termékekkel foglalkozhatsz, akkor kattints ide:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése