2017. május 15., hétfő

Gyakran beteg a gyerek, mit adhatok neki?

        Sűrűn hallom ezt a panaszt a környezetemben. A gyerekek bizony gyakran betegek. Minél kisebb a gyerek, annál gyakrabban. Hiszen még gyenge az immunrendszerük, idő kell, amíg megerősödik olyanra, mint egy egészséges felnőtt ember immunrendszere. 

Persze amíg nem jár közösségbe, addig anya meg tudja védeni több, huzamosabb ideig tartó betegségtől. De amint elkezdődik a bölcsi vagy az ovi, máris kezdődik vele a kínlódás, a szenvedés is a már dolgozó szülők számára. 

Jó esetben "csak" minden hónapban beteg a gyerek egy hétig. Rosszabb esetben egyik betegségből ugrik át a másikba. Ember legyen a talpán az a munkaadó, amelyik korrektül megbirkózik a szülő gyakori hiányzásával. 

Sokan csak szenvednek, a sors áldozatai. Ha már eszedbe jutott, hogy valamit adhatnál a gyereknek, akkor már nagyon jó úton jársz. A legtöbb szintetikus és természetes vitamint még nem ajánlják kisgyerekeknek. Mondjuk a szintetikust én felnőttnek sem. Érdemes azonban kicsit elmerülni a gyógynövények világába és megpróbálni természetes eszközökkel erősíteni egy picit a gyermek immunrendszerét. Nem mondom, hogy ettől sosem lesz beteg. De ritkábban, megoldható mennyiségben betegszik majd le, ami mind a gyereknek, mind a szülőnek, mind pedig a munkáltatónak sokkal kellemesebb.

A ganoderma természetes immunerősítő gyógygomba. A spirulina - kék-zöld alga - pedig egy természetes multivitamin, egy szuperélelmiszer. Mindkettőt bárki szedheti.

Mi a következő - jól bevált - termékeket használjuk gyermekeink immunerősítése érdekében:

Cocozhi: ganodermás kakaó. Tejjel, alternatív tejekkel, de akár még vízzel is elkészíthető, természetes ganoderma kivonatot tartalmaz a kakaó mellett, a gyereknek egy élvezhető reggeli ital.

Spirulina: ici-pici zöld tabletta formájában kapható természetes kék-zöld alga, hogy minden vitamin és ásványi anyag bekerüljön a kicsi szervezetébe. A nagyon picik (kb. 1 éves kortól) elrághatják. Felnőttek számára furcsa íze van, de a gyerekek imádják. Az én kisebbik lányom (22 hós) "pumpá"-nak hívja és bármennyit képes lenne megenni belőle, úgyhogy a napi 1 darabnál semmiképp nem állhatunk meg nála :).

GL por: por alakú ganoderma kivonat, a természetes immunerősítés érdekében. Mi egy tálkába szórjuk ki a gyerekeknek, onnan nyalogatják fel az ujjukkal. Mindkét gyerek imádja, jó sokat - 1-2 g - meg tudnak belőle enni egyszerre, így nem kapnak naponta. 

Spica tea: a finom teát minden gyerek szereti, ez pedig 5 féle gyógynövény-tartalmával és mandarin ízével nem csak egészséges, de finom is. Hőemelkedésre sokat segíthet.

 Cocozhi ganodermás kakaóSpirulina szuperélelmiszer
 GL-por - ganoderma-kivonatSpica tea - finom gyógynövénytea

A termékek beszerezhetők a webáruházban: http://fitokucko.dxn.hu/termekek
Vagy keress engem több információért: fitokucko@gmail.com - Fazekas Alexandra


Tegyünk együtt gyermekeink és családunk egészségéért!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése